Köpvillkor

Ångerrätt 14 dagar.
Vi följer distans- och hemförsäljningslagen. Det innebär att Ni har rätt att ångra Ert köp inom 14 dagar från det att Ni erhållit varan. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast inom fjorton (14) dagar från det att varan mottagits. Ni bekostar själva returen av varorna som ska vara i oskadat och oanvänt skick. Ni står för transportrisken.
När vi har mottagit den returnerade varan och konstaterat att den inte är skadad återbetalar vi inom 20 dagar motsvarande belopp till Er. Ange bankens namn, clearingnummer samt kontonummer.

e-butiken nyfikna barn AB varken hanterar eller sparar några betaluppgifter eller annan betalinformation då vi har en hostad betallösning med krypterad överföring.

Vi följer PUL och svensk gällande lagstiftning och säljer ingen information vidare till tredje part.

Vid beställning kontrolleras först betalmetod och om pengarna har betalats in därefter paketeras varorna. Varorna levereras till distributören inom 24timmar efter godkänd beställning.

Kunden kan förvänta sig att distributören behöver 2-4 dagar att leverera paket till närmaste serviceställe via standardfrakt. Leverans till dörren förväntas ta 3-5 dagar.

Barn under 3 år ska alltid vara under översikt när de leker med våra produkter på grund av kvävningsrisk. När ni har lekt färdigt, plocka ihop och förvara produkterna på ett säkert ställe utom räckhåll.

E-butiken nyfikna barn AB
Organisationnummer 559081-7838